14054267_1148709985207951_8007366086428898683_o.jpg
 

3 GODE GRUNNER

TIL Å BESØKE

HVALSTRANDFESTIVALEN

 
 
 

1. NORGES BESTE OG STØRSTE LIVE-ARTISTER PÅ EN HELG! 

Hvalstrandfestivalen får storfint besøk fra både inn- og utland! Ordsmeden Halvdan Sivertsen fyrer i gang showet, tett etterfulgt av stjerneskuddet Halie, som har imponert stort det siste året. Den tredje kvinnen ut er fyrverkeriet Gabrielle, som kan garantere et show hvor du må jobbe hardt for å stå stille! Det hele avsluttes med live mastodontene, rocke-bautaene og allsang-garantistene Dumdum Boys – og det er bare festivalens første kveld.

 
 
 
 
 
 

Etter en liten pust i bakken og full av ny energi fyres lørdagens program igang. Silya (kjent fra blant annet Stjernekamp) med sitt band The Sailors setter i gang kveldsprogrammet med energibomben Julie Bergan like etter. Timbuktu tar med seg sine venner i Damn! og oppfordrer til allsang med låter som «alla vill till himmelen men ingen vil dö» og «Det löser sej». Popkongen Morten Abel gir oss en hitparade av de sjeldene før legendene Europe gjør «The Final Countdown» og festivalprogrammet er over – for denne gang. MEN, før en eneste en av de overnevnte artistene går på scenen er det jo selvfølgelig Strandfesten – en egen grunn i seg selv til å besøke festivalen!

 
 
Foto: Vidar Nordli Mathisen 

Foto: Vidar Nordli Mathisen 

 
 

2. ÅRETS STORE SOMMERFEST

På Hvalstrandfestivalen ønskes musikkinteresserte i alle aldere velkommen. Familiearrangementet «Strandfesten» som finner sted på dagtid (lørdag) har fri aldersgrense, og barn under 2 år går gratis. Her blir det aktiviteter og leker for de små i tillegg til store musikkopplevelser fra scenen.

 
 
 
 

Mads Hansen, som for mange er kjent fra sin tidligere eliteseriekarriere samt fra sin rolle i Sportsklubben på VGTV, har den siste tiden tatt landet med storm med låte «Sommerkroppen». I skrivende stunde har den blitt streamet 13 millioner (!!!) ganger siden den ble sluppet i mai! YouTube-legendene Dennis Vareide (Kjent fra Prebz & Dennis) og Herman Dahl (vinner av «årets YouTuber i 2017) lager show på ekte YouTube-vis, før Øysteins Blyant tryller frem noen imponerende figurer med blyanten sin, og viser barna hvordan det kan gjøres. Sleng på hitlåter som «Bare min» og «Høyt over Oslo» fra nabogutten (Bærum) Morgan Sulele samt «Arigato» og «Ignite» fra Skienjenta Julie Bergan og Sommerfesten er komplett!

 
 
 
 
 

3. reunion etter sommeren

For mange er hverdagen så vidt i gang når Hvalstrandfestivalen går av stabelen, men en rekordvarm sommer som denne trenger en real avslutning! Benytt anledningen til å samle venner og kjente du ikke har sett i sommer (eller som du har sett alt for mye) og ha en skikkelig reunion! Her kan dere nyte noe kaldt i glasset mens dere oppdaterer hverandre på sommerens begivenheter eller mimrer tilbake til felles sommerminner. Dessuten er det den perfekte begivenheten til å skape noen nye minner helt på tampen av sommeren!

 
 
Lissie - 19. August 2016 - Hvalstrandfestivalen 2016-37.jpg
 
 
Seigmen - 19. August 2016 - Hvalstrandfestivalen 2016-6.jpg
 
 

Hvalstrandfestivalen er en ypperlig avslutning på en deilig og solfylt sommer som du absolutt bør være en del av. Er det ikke flott at du og vennene dine kan oppleve dette i idylliske omgivelser et steinkast fra Oslo? Festivalen arrangeres 24. og 25. august på Hvalstrand Bad i Asker.

Sikre deg billetter i dag og bli med på festen!