Programmet til Strandfesten er komplett!

HF17_artistslipp_event_5-2.jpg

Det ligger an til en festdag for store og små når Strandfesten igjen går av stabelen under Hvalstrandfestivalen i august. I tillegg til allerede bekreftede Freddy Kalas, dukker Youtube-stjernen Noobwork opp, sammen med Eva Weel Skram og det lokale stjerneskuddet Dina Matheussen, kjent fra MGPjr. Tradisjonen tro får også lokale talenter plass på scenen denne dagen.

Følgende artister er nå bekreftet til Strandfesten: 

Freddy Kalas

Noobwork

Eva Weel Skram

Dina Matheussen

Følgende artister er nå bekreftet til Hvalstrandfestivalen: HighasakiteKlovner i kamp, Sivert HøyemHellbilliesBernhoftLisa Ekdahl (S)PostgirobyggetEva Weel Skram

Hvalstrandfestivalen finner sted på idylliske Hvalstrand utenfor Asker 25. og 26. august 2017.

Billetter finner du her

Meld deg på Facebookeventet her

Lytt i Spotify her

Posted on March 31, 2017 .

Fornyet samarbeid med MobilePay

Etter suksessen i 2016 er det klart at MobilePay blir med som samarbeidspartner på Hvalstrandfestivalen i 2017 også. Det er vi veldig glade for!

Vi hadde et fantastisk samarbeid med MobilePay på Hvalstrandfestivalen i 2016 og har nå forlenget samarbeidet til å gjelde i 2017 også. Samarbeidet gjør at vi, i tillegg til klassisk kortbetaling, nå kan tilby gjestene våre den mest moderne betalingsløsningen som er å oppdrive. MobilePay er et solid system både for oss som arrangører og for brukerne våre, som kan gå på festival uten lommebok, sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

På festivalområdet vil det være mulig for festivalpublikummet å betale med MobilePay på alle kassepunkt. Det vil også være egne ekspresskasser i hovedbaren som kun tar MobilePay for å eliminere kø.

Posted on March 28, 2017 .

Første artist til Strandfesten er klar!

Det er bare å glede seg til Freddy Kalas kommer til Hvalstrandfestivalens familiearrangement, Strandfesten lørdag 26. august.

“Freddy Kalas kommer med festgarnti! Strandfesten solgte ut på rekordtid i fjor, så pass på å sikre deg billett tidlig!», uttaler festivalsjef Fredrik Brodtkorb

Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsangslåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og med over 120 millioner avspillinger på Spotify, kan det se ut til at han har klart nettopp det.
Selv om Freddy først debuterte i 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broilers prosjekter som “Vannski”, “Afterski”, “Bonnski” m.m.

2016 var et godt år for Sjefen for Fest. “Feel Da Rush” var hans første engelskspråklige låt,  og skaffet den folkekjære artisten sin tredje førsteplass på salgslistene. Og før sommeren slapp han gladlåten «Jovial» som virkelig ble en hit her til lands.

Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal skape vill allsang og god stemning for hele familien på Hvalstrand i august.

Følgende artister er nå bekreftet til Hvalstrandfestivalen: HighasakiteKlovner i kampSivert HøyemHellbilliesBernhoftLisa Ekdahl (S)PostgirobyggetEva Weel SkramFreddy Kalas (Strandfesten)

Hvalstrandfestivalen finner sted på idylliske Hvalstrand utenfor Asker 25. og 26. august 2017.

Billetter finner du HER

Meld deg på Facebookeventet HER 

Lytt i Spotify HER

Posted on March 10, 2017 .

Tre nye navn til Hvalstrandfestivalen

Vi gleder oss stort over å avsløre at følgende tre artister er bekreftet til Hvalstrandfestivalen i august:

Klovner i kamp

Bernhoft

Lisa Ekdahl (S) 

”Mange, inkludert oss, har ønsket seg Klovner i kamp til Hvalstrandfestivalen, og vi er garantert en skikkelig festkveld når denne gjengen inntar scenen i år. Bernhoft kommer med kvalitetsgaranti, og denne gang med sitt fantastiske band. Lisa Ekdahl sitter på en bunke tidløse sommerhits vi aldri får nok av. For en festivalhelg dette skal bli!” , uttaler festivalsjef Fredrik Brodtkorb

Følgende artister er nå bekreftet til festivalen: HighasakiteKlovner i kampSivert HøyemHellbillies, BernhoftLisa Ekdahl (S)PostgirobyggetEva Weel Skram

Hvalstrandfestivalen finner sted på idylliske Hvalstrand utenfor Asker 25. og 26. august 2017.

Billetter finner du HER

Meld deg på Facebookeventet HER

Lytt i Spotify HER 

 

Posted on February 17, 2017 .