Aktiviteter fram mot Hvalstrandfestivalen

BILLETTSALG I ASKER SENTRUM 

Lørdag 12. og lørdag 19. august finner dere oss i Asker Sentrum i forbindelse med minitivoli i byen. Se etter den flotte festivalbilen vår! Her blir det mulighet for å kjøpe festivalpass, dagspass og Strandfesten-billetter. 

På standen vår i Asker Sentrum utleveres armbånd på stedet slik at man slipper å bytte billett til bånd senere (ikke Strandfesten). OBS! Det vil ikke være mulig å bytte billett til bånd for de som allerede har kjøpt billett på standen vår i Asker Sentrum. 

 

UNNGÅ KØ - BYTT BILLETT TIL BÅND FØR FESTIVALEN PÅ TREKANTEN SENTER

Torsdag 24. og fredag 25. august vil vi være å finne på Trekanten Senter ved Telenorbutikken i 3. etasje. Her kan billetter byttes til armbånd. Dette gjør vi for å unngå kø ved innslippet til festivalen. Nytt av året er at alle billett-typer bortsett fra Strandfesten må byttes til armbånd. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Tider for stand på Trekanten Senter:

Torsdag 24. august kl 16:00-21:00

Fredag 25. august kl 10:00-13:00  

Vi selger også billetter/bånd fra vår stand på Trekanten - velkommen innom!

Posted on August 9, 2017 .

Full fart med Rent-A-Wreck Asker på Hvalstrandfestivalen

Vi kan med stor glede melde at Rent-A-Wreck Asker står for bilene som vil transportere våre kjente og kjære artister til og fra festivalområdet når Hvalstrandfestivalen 2017 ruller igang. 

Daglig Leder Odd-Arne Møller startet opp Rent-A-Wreck Asker og det som nå er avdelingen på Billigstad for ett år siden. Siden den gang har trafikken vært høy. 

- Vi har hatt mye pågang, økt fra 10 biler i desember 2016 til 31 biler per idag, forteller han, og understreker at de er - og skal være billigere enn sine konkurrenter i Asker og Bærum.  

- I tillegg er vi svært opptatt av at hver enkelt kunde skal bli tatt godt imot og føle at opplevelsen av å leie bil hos oss i Asker har vært en positiv opplevelse. 

Videre forteller han at de er opptatte av å være synlige i markedet og at det å engasjere seg i det som skjer i Asker og Bærum er viktig. 

- Derfor var det midt i blinken for meg å kunne være med som sponsor for Hvalstrandfestivalen, en ypperlig happening lokalt, som vi ser frem til å være tilstede på. 

Hos Rent-A-Wreck bilutleie i Asker kan du velge blant småbiler, mellomstore biler, store personbiler, stasjonsvogner, 7 – 9 setere og varebiler (fra 2m3 – 25m3) til utleie. Har du et behov for en liten, mellomstor eller stor tilhenger, så har de også dette til utleie. 

 

 

 Daglig leder Odd Arne Møller, v/ Rent a Wreck Asker. 

Daglig leder Odd Arne Møller, v/ Rent a Wreck Asker. 

Posted on August 4, 2017 .

Se Klara og Filip på Strandfesten lørdag 26. august!

17.juni arrangerte vi talentkonkurransen, Hvalstrand talenter, på Trekanten senter, der to vinnere får opptre under Strandfesten lørdag 26.august. Det var fire fantastiske deltagere denne dagen, og Klara (13) og Filip (13) gikk av med seieren.

Vi gleder oss til å se dem spille på Strandfesten lørdag 26.august. 

Billetter HER

Facebook-event HER

Posted on June 26, 2017 .

Spilletidene er satt!

Programmet til Hvalstrandfestivalen er komplett, og nå er også spilletidene satt! 

FREDAG

Dørene åpner kl. 16:00

17:00 - POSTGIROBYGGET

18:40 - BERNHOFT

20:00 - DAGNY

21:15 - KLOVNER I KAMP

23:00 - SIVERT HØYEM

LØRDAG

Dørene åpner kl. 16:00

17:00 - LISA EKDAHL

18:10 - 10CC (UK)

19:45 - EVA WEEL SKRAM

21:15 - HELLBILLIES

23:00 - HIGHASAKITE

STRANDFESTEN

Dagtid lørdag. Dørene åpner kl. 11:00

11:30 - LOKALE TALENTER

12:00 - NOOBWORK

12:25 - DINA MATHEUSSEN

12:40 - EVA WEEL SKRAM

13:00 - FREDDY KALAS

Vi gjør oppmerksom på at dette er cirka-tider og tar forbehold om at programendringer kan forekomme. 

 

Husk at billettene øker i pris 1.juli! Billetter til festivalen

 

Sees på festival!

Posted on June 22, 2017 .

HVALSTRANDFESTIVALEN INNGÅR SAMARBEID MED VISIT SWEDEN

Sverige er nordmenns favoritt reisemål både når det kommer til shopping og ferie. Det er derfor en glede å meddele at festivalen har inngått et samarbeid som gjør at vi begge kan fronte hverandre som gode kulturaktører i våre respektive land og nærmiljø. 

Vi er veldig godt fornøyde med denne avtalen, forteller Magnus Arnkværn i Hvalstrandfestivalen.

- Visit Sweden formidler gode ferieopplevelser hos våre nærmeste naboer og sammen skal vi bygge videre på de kulturelle høydepunktene som er å finne. 

Thomas Johansson i Visit Sweden er også godt fornøyd med samarbeidet. 

- Vi på Visit Sweden vil inspirere så mange nordmenn som mulig i relevante og positive sammenhenger. Hvalstrandfestivalen tilbyr fine muligheter til å vise flere nordmenn hva som finnes å gjøre på den andre siden av grensen. Store og små opplevelser som venter, kanskje en spontan helgetur der man kombinerer shopping og innkjøp med for eksempel kultur og naturopplevelser, forteller Thomas Johansson i Visit Sweden. 

Posted on May 19, 2017 .