Aurora

AURORA er i besittelse av en helt unik og særegen stemme og har på kort tid utviklet seg til en konsertartist av stort format, både i og utenfor Norge.

HF19_Slipp1_Design-05.png

Det er utrolig hva AURORA har oppnådd allerede før hun har rukket å fylle 22 år. Hun har turnert i USA, Sør-Amerika, Australia, Asia og Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow her hjemme så vel som rundt i verden; The Tonight Show starring Jimmy Fallon, Nobels Fredspriskonserten, Skavlan, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun fått skryt av det meste som kan krype og gå av musikkskribenter, og spilt på en lang rekke av verdens største festivaler, inkludert Coachella.

Her hjemme ble fenomenet AURORA allemannseie med knalldebuten ”All My Demons Greeting Me as a Friend” som ble sluppet til fantastiske kritikker i 2016. Albumet har over 200 millioner streams og har solgt over 500 000 eksemplarer. Nylig slapp hun oppfølgeren «Infections Of A Different Kind – Step 1», som åpner opp et nytt kapittel i den unge artistens karriere.

Vi gleder oss stort til å få servert store låter som «Running With The Wolves» «Runaway» «I Went Too Far» og hennes nydelige versjon at Oasis-slageren «Half The World Away» på Hvalstrand i august.

Lytt til, og følg Hvalstrandfestivalen 2019s perfekte spilleliste.

Hans Petter Haaland