deLillos

Sammen med Raga Rockers, Dumdum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos ofte omtalt som en av «de fire store» i Norske rock gjennom tidene. Med klassikeralbum som «Hjernen er alene», «Neste sommer» og «Suser avgårde», har de for alltid skrevet seg inn i den norske sangboka.

HF19_Slipp1_Design-06.png

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og har klart kunststykket å holde seg både relevante og interessante. Da de feiret sitt 30-årsjubileum i 2015, feiret de med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 konsertdager i Oslo, der de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Frontmann Lars Lillo Stenberg har også gjort seg bemerket både med egne låter og som deltager i TV-suksessen «Hver gang vi møtes».

Siden sommeren 2016 har bandet gitt ut tre album. “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. 

Lytt til, og følg Hvalstrandfestivalen 2019s perfekte spilleliste.

Hans Petter Haaland