Kristian Kristensen

Kristian Kristensen har de siste årene etablert seg som en av de nye store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en så uttrykksfull og særpreget røst at han ofte beskrives som «han med stemmen». 

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av både Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller (flere ganger), skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.   

Kristensen henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og skaper et helt eget musikalsk univers, noe som låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er et godt eksempel på.

Kristian live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Med nytt album rett rundt hjørnet, og ny musikk som slippes på løpende bånd i disse dager, kan vi glede oss til en konsertopplevelse full av både nye og gamle perler.   

Hør Kristian Kristensen her.

HF19_Slipp5_-02.png
Hans Petter Haaland