MachoMayne

HF19_Slipp7_-08.jpg

MachoMayne har laget musikk på gutterommet siden han var åtte, sammen med pappa og storebror. Etterhvert som han har blitt eldre har han også begynt å produsere en del av sine egne beats, i tillegg til å skrive egne tekster og fremføre dem. Etter at låten «Fidget Spinner» tok av på nettet, fikk MachoMayne varme opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. Han har også rukket å spille konserter under Bergenfest og by:Larm. Med sin ungdommelige energi, og en tilstedeværelse stort sett forbeholdt artister med et liv på scenen bak seg, sjarmerer han konsertpublikummet i senk. Macho er definitivt den yngste artisten som har spilt på kveldsprogrammet på Hvalstrandfestivalen, men spiller som seg hør og bør, også på Strandfesten.

Hans Petter Haaland