FRIVILLIG

BAR

I baren hjelper du til med å tappe og selge øl, vin, cider, brus osv. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, samt være effektiv og like høyt tempo. 

 

VAKT

Den aller viktigste oppgaven som vakt er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivilligvakt er du Hvalstrandfestivalens ansikt utad og vil med gul vest synes godt og være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra festivalgjestene.

 

RUNNER

Som runner er du festivalens alt-mulig-person. Du kan bli spurt om å hjelpe til med alle type oppgaver og får dermed innsyn i flere deler av festivaldriften. Et krav for denne stillingen er at du har førerkort. 

 

Stagehands

Som stagehand vil du hjelpe til på scenen ved flytting av utstyr til og fra lastebil, og inn på scenen. Her bør du være i brukbar form, det er mange tunge kasser og tungt utstyr. 

 

 

RENHOLD: 

Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

RIGG

På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klar til festivalstart. Dette innebærer blant annet å bygge scene og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes for lagring. Du kan jobbe med rigg både før og/eller etter festivalen. 


MATSERVERING

I matserveringen hjelper du til med å lage og selge maten som skal mette alle festivaldeltakerne. 

 

BILLETT/INNSLIPP: 

I innslippet hjelper du til med å skanne billetter og bytte fra billett til festivalbånd. Det kan til tider være hektisk og mye som skjer, men her blir alle som skal på festival møtt med et smil! 

 

CATERING: 

Jobber du med catering hjelper du med å gjøre i stand mat og drikke til alle som jobber på festivalen. En viktig oppgave som hjelper til at alle holder energinivået og humøret på topp! 

Gi oss gjerne beskjed på frivillig@hvalstrandfestivalen.no om du har relevant erfaring fra før på ditt ønsket arbeidsområde.