Frivillig

HVORFOR SKAL jeg MELDE meg SOM FRIVILLIG?

For å gjennomføre et arrangement som Hvalstrandfestivalen er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

Ved å jobbe på Hvalstrandfestivalen får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende folk og ha det moro med andre festivalglade folk.

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte, mat og drikke mens du er på jobb.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbet tilsvarende to vakter i forkant/etterkant av festivalen og få festivalpass. Du kan også jobbe begge festivaldagene og gi bort et festivalpass til en venn!

Les mer om de ulike arbeidsoppgavene her

Har du spørsmål kan du sende oss en mail på: frivillig@hvalstrandfestivalen.no

 

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i "spam"-mappa i inboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!

 

Frist for å melde seg som frivillig er 13. august kl. 00.00. 

 

Velkommen på laget!

Du jobber én dag og går gratis på festival den andre dagen!