MadsHansen.jpg

MADS HANSEN

Det er ikke hvilken som helst artist (selv om han selv står på at han ikke er det) vi har kastet oss rundt og booket i siste sekund. Låten hans «Sommerkroppen» satte norgesrekord med nesten 500.000 avspillinger i sitt første døgn og har de siste ukene blitt spilt i alle kanaler. Når vi skriver denne teksten har den utrolige 10 millioner avspillinger bare på Spotify! 

Da vi så den tidligere eliteseriespilleren og Spårtsklubben-profilen (vgtv.no) debutere på en scene foran over 40.000 publikummere på VG-lista på Rådhusplassen var vi overbeviste; Denne sangen må vi ha på vår scene også. Nå er han klar for å gi deg årets sommerlåt på Hvalstrandfestivalen. 

Mads André Hansen er en norsk artist, mediepersonlighet og tidligere fotballspiller for LierStrømsgodsetFredrikstad og Mjøndalen. Han la opp som fotballspiller i april 2018 på grunn av manglende motivasjon.

Siden 2014 har han gjort seg kjent gjennom tv-serien 2 mot 1 på TV 2 samt Spårtsklubben på VGTV sammen med Ida Fladen og Erik Follestad Johansen. Han er også en aktiv instagrammer og ga i mai 2018 ut sangen «Sommerkroppen», som toppet både den norske Spotify-listen og VG-lista.

 

Hør «Sommerkroppen» på Spotify HER.