Trekanten og Hvalstrandfestivalen viderefører samarbeidet

Trekanten senter og Hvalstrandfestivalen har samarbeidet siden festivalen så dagens lys i 2013. Gjennom blant annet talentjakt, meet & greet-konkurranser og gøye aktiviteter gjennom festivalhelga, har samarbeidet skapt mye glede for barn og unge. Nå har partene inngått en ny treårsavtale, og dermed bestemt seg for å fortsette samarbeidet til 2018. Senterleder Mette Kiilerich er glad for å fortsette samarbeidet med Asker og Bærums største kulturarrangement:

«Trekanten ønsker å bidra til lokal identitet og positive opplevelser, og ikke minst gi kundene en god følelse hos oss. Vi ser at det Hvalstrandfestivalen gjør for barn og voksne, er et viktig bidrag til samhold og gir oss alle en hyggelig opplevelse i uformelle former og i naturskjønne omgivelser. Dette arbeidet støtter vi gjerne. Vi ser langsiktig på avtalen, har en fantastisk god kommunikasjon og et godt og morsomt samarbeid som utvikles år for år.» sier senterlederen.

Trekanten senter trodde umiddelbart på den nye festivalen på vakre Hvalstrand bad, og festivalsjef Fredrik Brodtkorb er glad for gode samarbeid med lokale aktører:

«Trekanten senter og senterleder Mette har trodd på oss siden første stund. Vi er veldig glade for å kunne jobbe langsiktig med lokale samarbeidspartnere, og gleder oss veldig til tre nye år med Trekanten.» sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Besøk Trekanten sin Facebook-side her

 

Siri Hveem