Marcus & Martinus kommer til Hvalstrandfestivalen

Konserten blir popyndlingenes eneste konsert i Asker, Bærum og Drammen sommeren 2016.

Skjermbilde 2015-11-24 kl. 14.04.34.png

Tvillingparet og tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ni år vant MGP junior med låten ”To dråper vann”. Siden den gang har det bare gått oppover, og i februar ga de ut nummer én-albumet ”Hei”, som nå har ligget på VG-lista i 37 uker. Superhiten ”Elektrisk” med Katastrofe, har nærmere ni millioner streams på Spotify og er sett mer enn fire millioner ganger på Youtube.

I november slapp de nå 13 år gamle guttene fra Trofors i Nordland billettene til sitt aller første show i Oslo spektrum, og solgte ut på under to timer.

”To Oslo spektrum, titalls millioner streams på Spotify, og en fanskare de færreste kan skilte med. Marcus & Martinus er Norges mestselgende liveartist akkurat nå i en alder av 13 år. Dette blir helt rått!”, sier en stolt bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Marcus og Martinus omtaler selv at de aldri hadde vært der de er i dag uten fansen, som går under kallenavnet MMere.

"Det morsomste jeg vet er når jentene hyler", sier Marcus. "Ja, det gir oss masse energi", følger tvillingbror Martinus opp.

20. august står tvillingene på scenen under Hvalstrandfestivalens dagtidsarrangement Strandfesten. Arrangementet har vært en stor suksess, og huset artister som Karpe Diem, OnklP & De Fjerne Slektningene, Gabrielle og Isac Elliot. Festivalsjef Fredrik Brodtkorb gleder seg til nok en gang å lage fest for barn og unge i regionen.

”Det er en sann glede å kunne gi barn og unge mulighet til å se idolene sine på Hvalstrand bad. Her venter vi oss både hylekor og rekordraskt billettsalg. Billettene er i salg NÅ, og jeg anbefaler alle å sikre seg familiens billetter først som sist”, sier en strålende fornøyd festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

 

Siri Hveem