Madcon, Raga Rockers, Kakkmaddafakka og Trang Fødsel kommer til Hvalstrandfestivalen

Med hits som "Beggin'", "Glow", "In My Head" og “Don´t Worry” har rapduoen Madcon gjort enorm suksess både inn- og utland. Yosef og Tshawe har preget hitlistene i blant annet Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Russland og Hellas, og fikk en hel verden til å danse da de fremførte ”Glow” under Eurovision Song Contest i 2010. Madcon har vunnet hele seks Spellemannpriser og en World Music Award for musikken sin.

”Disse gutta trenger knapt noen introduksjon. Her blir det hitparade fra start til slutt”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Som en av ”de fire store” satte Raga Rockers sammen med deLillos, Dumdum Boys og Jokke, på mange måter standarden for norsk rock. I 2013 hadde bandet 30-årsjubileum, og et samlet musikk-Norge hyllet bandet på en unik hyllestplate.  

“At hele 100 norske artister har bidratt på hyllesten til Raga Rockers sier alt om hvilken posisjon dette bandet har. Med 17 album, I tillegg til de ti albumene Michael Krohn har gitt ut under forskjellige navn, er det et av landets mest hardtarbeidende band som nå er klare for Hvalstrand”, fortsetter Hans Petter Haaland.

Etter flere storselgende album og hitlåter som ”Kursiv”, ”Drømmedame” og ”Fredag” har Trang Fødsel i løpet av en innholdsrik karriere turnert landet rundt flere ganger, toppet hitlister og blitt nominert til Spellemannprisen i kategorien årets låt. Med Asker-mannen Hans Petter Aaserud i front, er det ekstra stas å kunne invitere et av landets mest folkekjære band til Hvalstrand neste år.  

10 år har gått siden gutta i Kakkmaddafakka spilte sammen for første gang, noe bandet nylig feiret foran et utsolgt Rockefeller i Oslo. Deres unike indierock har fenget fans over hele verden, noe som har resultert i jevnlig turnévirksomhet fra i alt fra Tyskland til Sør-Amerika og Mexico. Det er rett og slett umulig å ikke la seg sjarmere av denne forfriskende galskapen fra Bergen.

”Vi tok med de frivillige på Hvalstrandfestivalen på Kakkmaddafakka på Rockefeller i oktober, og ble alle vitne til et av de mest energiske liveshowene vi har sett. Sammen med Madcon, Raga Rockers og Trang Fødsel er vi storfornøyde med første artistslipp til kveldstid. Hele Hvalstrand bad kommer til å danse!”, sier en fornøyd festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

 

Siri Hveem