Fire store klare for Hvalstrandfestivalen 2017

Det er en glede å endelig kunne avsløre de første fire artistene som skal stå på scenen på Hvalstrand i august neste år: Hellbillies, Sivert Høyem, Eva Weel Skram og Postgirobygget

”Med hele Norges Hellbillies og sommerfavorittene i Postgirobygget, samt legenden Sivert Høyem og Eva Weel Skram som imponerte stort med to utsolgte hus i Operaen i høst, har vi booket noe for enhver smak til Hvalstrandfestivalens femte år”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Hellbillies er et av Norges utvilsomt største band med en imponerende og lang karriere bak seg. Gjengen fra Ål selger til gull og platina gang på gang og tar hjem den ene Spellemannprisen etter den andre.  Det nye albumet «Søvnlaus» gikk rett til topps på VG-lista. Vi gleder oss til å ha Norges største rockeband på scenen for første gang på Hvalstrand!

Sivert Høyem frontet legendariske Madrugada som solgte flere hundre tusen album og ga oss klassikere som om «Majesty» og «Lift Me». Suksessen fortsatte med slippet av Sivert Høyems solodebut i 2004, og siden den gang har mannen med den store stemmen gitt oss låter som «Moon Landing», «Into The Sea» og nylig slapp han det kritikerroste albumet «Lioness». Som liveartist er Høyem det nærmeste man kommer en kvalitetsgarantist innenfor rocksjangeren, og med sitt eminente band bestående av flere av landets beste musikere, ser vi frem til hans besøk med iver og glede. For hans scenetilværelse, karisma og strålende stemmeprakt er noe vi aldri kommer til å gå lei av. 

Eva Weel Skram sitter på en solid rekke hits under navnet Eva & The Heartmaker, men det var med sin deltagelse i Hver gang vi møtes at Eva virkelig erobret den norske folkesjelen. Hennes tolkninger av Henning Kvitnes’ «Evig eies (kun et dårlig rykte)» og Ravi sin klassiker «E-ore» har vært gjengangere på Evas utsolgte konserter i år, som blant annet inkluderer to fulle hus i Operaen. Akkurat nå topper Eva Weel Skram listene med temalåten til NRKs nye julekalender «Snøfall». Eva er klar for å sjarmere Hvalstrandpublikummet i senk i august.

Ingen kan sies å ha tonsatt den norske sommeren i større grad enn Postgirobygget og med udødlige låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» erobrer de generasjon etter generasjon med nye fans. Postgirobygget er nok det bandet vi har fått flest forespørsler etter de fire årene vi har arrangert festival på Hvalstrand, så det er en stor glede å endelig få dem bekreftet til festivalen vår.

Hvalstrandfestivalen går av stabelen 25. og 26. august 2017.

Billetter finner du HER

Meld deg på facebookeventet HER

Lytt i Spotify HER

Hans Petter Haaland