The BBQ Shop og Hvalstrandfestivalen inngår samarbeid.

Hvalstrandfestivalen har inngått et samarbeid med Norges eneste spesialforretning innen grill og barbeque, nemlig The BBQ Shop.

Hos The BBQ Shop finner du kullgriller og nyheten "wood pellet-grill", som gir en nydelig vedfyrt aroma til maten.

«The BBQ Shop er Norges første, største og eneste spesialforretning innen grill og barbecue. Vi som en lokal aktør gleder oss til samarbeidet med Hvalstrandfestivalen i årene som kommer. BBQ, grill, musikk - sammen med Hvalstrandfestivalen skal vi sette dette på dagsorden,» sier daglig leder i The BBQ Shop, Lene Engelien.

«Grilling med pellets er mer miljøvennlig og bidrar til at man kan bruke mer av dyret, med et fantastisk mørt resultat. Det er viktig for oss å jobbe for en stadig mer miljøvennlig festival, og det at vi nå skal bruke pelletsgrillene i våre matutsalg er et ledd i dette arbeidet,» sier områdesjef på Hvalstrandfestivalen Siri H. Hveem.

The BBQ Shop har inngått et samarbeid med Hvalstrandfestivalen for de neste tre årene.

Siri Hveem