Texas Barbecue Café skal servere BBQ til festivalfolket

Texas Barbecue Café åpnet ved Stabekk stasjon i mai 2014. Her serveres barbecue fra vedfyrte ”smokers” akkurat slik det blir servert i Texas. Nå tar gjengen på Stabekk med seg sin BBQ til Hvalstrandfestivalen. 

Texas Barbecue Café drives av Angela Taliaferro som er fra Texas. Juksing med mat er ikke lov i Angelas verden, og valg av råvarer og tilbredning er viktige nøkkelord.

”Barbecue er det motsatte av grilling; man bruker indirekte varme, lav temperatur og lang tid! Kjøttet er oftest fra forpart og blir mørt og smakfullt. Barbecue serveres med tilbehør som for eksempel bønner, coleslaw og salat,” forklarer Angela.

”Et smak at maten på Texas Barbecue Cafe, og vi var solgt. De leverer høy kvalitet, og vil gi festivalmaten vår det løftet vi har ønsket oss,” sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

”BBQ er ekte festivalmat! Vi gleder oss til å servere autentisk low´n slow bbq til publikum på Hvalstrandfestivalen. Texas Barbecue Café lager alt fra bunnen av og tar ingen snarveier. Vi håper publikum spør oss om hvordan vi lager maten!” avslutter Angela.

Siri Hveem