Superstjernene Nico & Vinz og stjerneskuddet ARY til Hvalstrandfestivalen

Kveldsprogrammet til fjerde utgave av festivalen på Hvalstrand bad er dermed komplett. 

Få norske artister har opplevd den suksessen Nico & Vinz fra Holmlia og Lambertseter i Oslo har gjort de siste årene. Den norske duoen har toppet hitlister verden over, og levert en hitrekke det er lenge siden vi har sett en maken til. ”That’s How You Know”, ”In Your Arms” og ikke minst monsterhiten ”Am I Wrong” med sine vanvittige 333 millioner strømminger av på Spotify, forteller en historie som er unik.

”Med å servere hit etter hit har de norske gutta blitt invitert til å spille på de største TV-showene i verden, og verdensstjernen Taylor Swift har uttalt at hun er helt besatt av duoen. Det er virkelig en av norges største eksportvarer som kommer til Hvalstrandfestivalen” sier en fornøyd festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Ary heter egentlig Ariadne Loinsworth og er et av de ferskeste tilskuddene på den norske musikkstjernehimmelen. Trønderen med røtter i Trinidad har blitt plukket opp av musikkmiljøet i Sandvika, som har fostret navn som Kid Astray og CLMD. Pophåpet har raskt blitt en kritikerfavoritt, har blitt A-listet på P3 og ble også valgt ut av P3 til å representere Norge under bransjetreffet Eurosonic i Nederland, det største i Europa.

”ARY har egentlig veldig mye av det som skal til for å gjøre seg bemerket internasjonalt. Hun har en fantastisk stemme, en god evne til å skrive fengslende låter og et apparat som har både mye kompetanse og godt nettverk rundt seg,” uttalte musikksjef Mats Borch Bugge da utvelgelsen var klar.

“Bookinga er ferdig og vi er veldig fornøyde med årets program. I sum er dette akkurat hva Hvalstrandfestivalen handler om, og skal være. Massevis av store og kjente navn, i tillegg til de spennende nye navnene. Alt satt sammen til to veldig spennende festivaldager på Hvalstrand bad. Nå gleder vi oss til august!” oppsummerer bookingsjef Hans Petter Haaland.

 

 

 

Siri Hveem