Hvalstrandfestivalen inngår samarbeid med MobilePay

Hvalstrandfestivalen har inngått et samarbeid med betalingstjenesten MobilePay og dermed kan du trygt og enkelt betale for mat og drikke under festivalen ved hjelp av smarttelefonen din. Festivalen går bort ifra betalingsløsningen Cashless som ble benyttet i fjor, og tilbyr i år vanlig kortbetaling i tillegg til MobilePay.

MobilePay-appen er gratis og lastes ned i App Store eller Google Play. Den er brukervennlig og kostnadsfri å bruke.

”Vi i MobilePay er utrolig stolte av å få lov til å være med på den festen som Hvalstrandfestivalen er. På festival skal man få med seg konsertene, være sosial og kose seg med god mat og drikke. Man vil selvfølgelig stå minst mulig i kø. Med MobilePay på laget kan Hvalstrandfestivalen tilby en effektiv og moderne måte å betale på som igjen gjør køen effektiv”, sier Knut Anders Wangen, Head of MobilePay.

Festivalsjef, Fredrik Brodtkorb,  gleder seg til publikum skal få teste ut den nye betalingsløsningen på festivalen:

”Vi er veldig stolte over at vi i år innfører MobilePay på Hvalstrandfestivalen. Vi har stor tro på mobilen som betalingsløsning i fremtiden og tror at mange kommer til å sette pris på denne løsningen”, sier han.   

Les mer om MobilePay her eller se filmen: 

Siri Hveem