Innertier erstatter ARY på Strandfesten

ARY sin kveldskonsert lørdag går som planlagt, men på Strandfesten kommer hitmakerne i Innertier inn i hennes sted. 

For bare to år siden var det knapt noen som hadde hørt om popfenomenet Innertier. Men på senhøsten i 2014 slapp Drøbaksduoen, som består av Adrian Emile og Karl Fredrik, sin første singel «Dum» (feat. Katastrofe). Og siden den gang har gutta stått for en lang rekke med landeplager, deriblant megahitene «Jeg vil heller ha deg», «Du er ung» (feat. Thomas Gregersen) og «Ei som deg». 

Duoen har samarbeidet med en rekke ulike artister, en liste som inneholder navn som Staysman & Lazz, Morgan Sulele og Marcus & Martinus. Bandet har også opptrådt for utallige feststemte tilskuere så langt i sin karriere, som på VG-lista showet på Rådhusplassen i Oslo sommeren 2015. 

Innertier startet som russemusikkprodusenter, og drøyt to år inne i sin karriere som popartister har gutta generert nesten 50 millioner avspillinger på Spotify. 

- Sammen med Marcus & Martinus og de lokale talentene kommer Innertier til å lage et heidundrende show på årets Strandfest. Vi gleder oss til fryd og allsang i Hvalstrand bad sammen med dere alle, sier Fredrik Brodtkorb. 

Siri Hveem