Hvalstrandfestivalen og Motorpool inngår samarbeid

Det er med stolthet vi kan meddele at Motorpool og Hvalstrandfestivalen har inngått en samarbeidsavtale. Siden oppstarten i 1988 har Motorpool vært lidenskapelig opptatt av bil og de omtales som landets eldste og meste erfarne forhandler av Land Rover.

”At Motorpool er med på Hvalstrand-laget er utrolig stas og ikke minst en viktig tillitserklæring for oss som jobber med festivalen. Samarbeidet innebærer blant annet at festivalpublikummet på VIP-avdelingen vil få muligheten til å ta en nærmere titt på noen av deres eksklusive biler”, sier festivalsjef, Fredrik Brodtkorb. 

Salgssjef i Motorpool, Anders Fredriksen Dahl, gleder seg også over samarbeidet med festivalen: 

”Asker er et svært viktig nedslagsfelt for oss i Motorpool, og grunnet festivalens bredde og positive assosiasjon valgte vi 2016 å inngå et samarbeid.  Hvalstrandfestivalen fremstår som et komplett kulturarrangement for folk i alle aldre, som er unikt for regionen. Vi føler her at vi treffer kjernen i vår målgruppe i en fin og uforpliktende setting”, sier han.

Les mer om Motorpool her. 

Siri Hveem