Asbjørn Slettemark er årets konferansier på Hvalstrandfestivalen

Gjennom flere år med Hvalstrandfestivalen har musikkjournalist Asbjørn Slettemark geleidet festivalpublikummet gjennom helgen, og i år er intet unntak.

”Asbjørn Slettemark har de siste årene vært fast inventar som konferansier på Hvalstrandfestivalen. Vi er utrolig glade for at han igjen vil ta turen til Asker og at vi nok en gang kan ønske han hjertelig velkommen til oss!”, sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Slettemark ser også frem til å tilbringe helgen som kommer på Hvalstrand bad:

”Hvalstrandfestivalen har bare på et år blitt fast på festivalkalenderen for sommeren. Hva skal man si? Strandutsikt, finfint utvalg folkelig pop og rock, høylytt stemning og garantert galskap på Marcus & Martinus kommer til å fungere i år igjen. Og jo: jeg får sett min favorittlivevokalist for andre gang i sommer: Lissie. Gleder meg til helg i Asker”, sier han fornøyd.

Siri Hveem