Fornyet samarbeid med MobilePay

Etter suksessen i 2016 er det klart at MobilePay blir med som samarbeidspartner på Hvalstrandfestivalen i 2017 også. Det er vi veldig glade for!

Vi hadde et fantastisk samarbeid med MobilePay på Hvalstrandfestivalen i 2016 og har nå forlenget samarbeidet til å gjelde i 2017 også. Samarbeidet gjør at vi, i tillegg til klassisk kortbetaling, nå kan tilby gjestene våre den mest moderne betalingsløsningen som er å oppdrive. MobilePay er et solid system både for oss som arrangører og for brukerne våre, som kan gå på festival uten lommebok, sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

På festivalområdet vil det være mulig for festivalpublikummet å betale med MobilePay på alle kassepunkt. Det vil også være egne ekspresskasser i hovedbaren som kun tar MobilePay for å eliminere kø.

Hans Petter Haaland