Første artist til Strandfesten er klar!

Det er bare å glede seg til Freddy Kalas kommer til Hvalstrandfestivalens familiearrangement, Strandfesten lørdag 26. august.

“Freddy Kalas kommer med festgarnti! Strandfesten solgte ut på rekordtid i fjor, så pass på å sikre deg billett tidlig!», uttaler festivalsjef Fredrik Brodtkorb

Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsangslåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og med over 120 millioner avspillinger på Spotify, kan det se ut til at han har klart nettopp det.
Selv om Freddy først debuterte i 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broilers prosjekter som “Vannski”, “Afterski”, “Bonnski” m.m.

2016 var et godt år for Sjefen for Fest. “Feel Da Rush” var hans første engelskspråklige låt,  og skaffet den folkekjære artisten sin tredje førsteplass på salgslistene. Og før sommeren slapp han gladlåten «Jovial» som virkelig ble en hit her til lands.

Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal skape vill allsang og god stemning for hele familien på Hvalstrand i august.

Følgende artister er nå bekreftet til Hvalstrandfestivalen: HighasakiteKlovner i kampSivert HøyemHellbilliesBernhoftLisa Ekdahl (S)PostgirobyggetEva Weel SkramFreddy Kalas (Strandfesten)

Hvalstrandfestivalen finner sted på idylliske Hvalstrand utenfor Asker 25. og 26. august 2017.

Billetter finner du HER

Meld deg på Facebookeventet HER 

Lytt i Spotify HER

Posted on March 10, 2017 .