Hvalstrandfestivalen og Frisk Asker Hockey inngår samarbeid

Det er med stor glede vi kan meddele at Frisk Asker Hockey og Hvalstrandfestivalen har inngått en samarbeidsavtale.

- Å bygge lokal identitet i Asker er viktig, og derfor er det veldig bra at de to største merkevarene innen kultur og idrett i Asker nå samarbeider, forteller markedssjef Fredrick Bråten Haugland i Frisk Asker Hockey.

Frisk Asker Hockey kjemper i disse dager om det gjeveste innen ishockey, nemlig kongepokalen. Det er bare en av mange fremtidige gleder vi skal dele med klubben i Askers hjerte.

- Hvalstrandfestivalen har som mål av seg å skape lokal identitet og være et lokalt lokomotiv innen kultur. Det Frisk Asker har vist gjennom sin målrettede jobbing både sportslig og markedsmessig, gjør dem til en helt naturlig partner for festivalen. Vi har 2 soleklare fellestrekk; skape lokalt engasjement og å ha det moro. Vi gleder oss til mange gode opplevelser sammen, forteller Festivalsjef Fredrik Brodtkorp.

Vi ønsker Frisk Asker lykke til videre i finaleserien og gleder oss over samarbeidet.

Hans Petter Haaland