Full fart med Rent-A-Wreck Asker på Hvalstrandfestivalen

Vi kan med stor glede melde at Rent-A-Wreck Asker står for bilene som vil transportere våre kjente og kjære artister til og fra festivalområdet når Hvalstrandfestivalen 2017 ruller igang. 

Daglig Leder Odd-Arne Møller startet opp Rent-A-Wreck Asker og det som nå er avdelingen på Billigstad for ett år siden. Siden den gang har trafikken vært høy. 

- Vi har hatt mye pågang, økt fra 10 biler i desember 2016 til 31 biler per idag, forteller han, og understreker at de er - og skal være billigere enn sine konkurrenter i Asker og Bærum.  

- I tillegg er vi svært opptatt av at hver enkelt kunde skal bli tatt godt imot og føle at opplevelsen av å leie bil hos oss i Asker har vært en positiv opplevelse. 

Videre forteller han at de er opptatte av å være synlige i markedet og at det å engasjere seg i det som skjer i Asker og Bærum er viktig. 

- Derfor var det midt i blinken for meg å kunne være med som sponsor for Hvalstrandfestivalen, en ypperlig happening lokalt, som vi ser frem til å være tilstede på. 

Hos Rent-A-Wreck bilutleie i Asker kan du velge blant småbiler, mellomstore biler, store personbiler, stasjonsvogner, 7 – 9 setere og varebiler (fra 2m3 – 25m3) til utleie. Har du et behov for en liten, mellomstor eller stor tilhenger, så har de også dette til utleie. 

 

 

Daglig leder Odd Arne Møller, v/ Rent a Wreck Asker. 

Daglig leder Odd Arne Møller, v/ Rent a Wreck Asker. 

Hans Petter Haaland