Aktiviteter fram mot Hvalstrandfestivalen

BILLETTSALG I ASKER SENTRUM 

Lørdag 12. og lørdag 19. august finner dere oss i Asker Sentrum i forbindelse med minitivoli i byen. Se etter den flotte festivalbilen vår! Her blir det mulighet for å kjøpe festivalpass, dagspass og Strandfesten-billetter. 

På standen vår i Asker Sentrum utleveres armbånd på stedet slik at man slipper å bytte billett til bånd senere (ikke Strandfesten). OBS! Det vil ikke være mulig å bytte billett til bånd for de som allerede har kjøpt billett på standen vår i Asker Sentrum. 

 

UNNGÅ KØ - BYTT BILLETT TIL BÅND FØR FESTIVALEN PÅ TREKANTEN SENTER

Torsdag 24. og fredag 25. august vil vi være å finne på Trekanten Senter ved Telenorbutikken i 3. etasje. Her kan billetter byttes til armbånd. Dette gjør vi for å unngå kø ved innslippet til festivalen. Nytt av året er at alle billett-typer bortsett fra Strandfesten må byttes til armbånd. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Tider for stand på Trekanten Senter:

Torsdag 24. august kl 16:00-21:00

Fredag 25. august kl 10:00-13:00  

Vi selger også billetter/bånd fra vår stand på Trekanten - velkommen innom!

Hans Petter Haaland