Fire nye artister klare for Hvalstrandfestivalen

Et av sin generasjons mest kjente Skandinaviske band tar turen til Hvalstrandfestivalen 2018. Europe er endelig klare for fest i Asker!  Til festivalen kommer også selveste Morten Abel, festgarantisten Silya og stjerneskuddet Halie.

Endelig kommer Europe til Hvalstrand! Og når vi snakker om store navn - vår egen popkonge, Morten Abel har også bekreftet sin ankomst.

I tillegg ser vi frem til et sinnsykt sceneshow når Silya og bandet hennes inntar festivalscenen, og ingen festival uten nye, spennende navn! 17- årige Halie fikk norsk musikkbransje til å sperre øynene opp i høst, og vi har allerede sikret oss stjerneskuddet til Hvalstrand. 

Følgende artister er så langt bekreftet til Hvalstrandfestivalen 2018:


Dumdum boys
Europe (SE) 
Timbuktu & DAMN! (SE) 
Morten Abel
Silya & The Sailors
Halie

 

HF18_artistslipp 2_kvadrat_1.jpg
Hans Petter Haaland