Postgirobygget og No. 4 til Hvalstrandfestivalen

Hele Norges Postgirobygget og popfavorittene i No. 4 tar turen til Hvalstrandfestivalen 2019.

HF19_Slipp1_Design-04.png

-       Vi har lenge hatt No. 4 i kikkerten, og i år har Oslo-jentene virkelig tatt et sjumilssteg i karrieren. De er rett og slett et av de mest spennende bandene landet har å by på om dagen!

Og sjelden har vi fått så mange henvendelser om å få et band tilbake til festivalen som med Postgirobygget. Derfor gleder vi oss til å sitte i amfiet på Hvalstrand til sommeren og synge med på udødelige sommerlåter av full hals», sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Postgirobygget

Ingen kan sies å ha tonsatt den norske sommeren i større grad enn Postgirobygget.

 Med udødlige låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» erobrer de generasjon etter generasjon med nye fans, og har opparbeidet seg et konsertpublikum som spenner over alle aldre, noe som er ganske unikt i Norsk sammenheng. 

Det er duket for allsang fra første låt, slik det ble sist denne gjengen spredte strålende sommerstemning på Hvalstrand.

 

No. 4

HF19_Slipp1_Design-03.png

Spellemann-nominasjoner, Prøysenpris, nytt album, en uke med utsolgte konserter på Parkteatret og uttallige spillinger på stadig større scener rundt om i landet. De siste to årene har vært en triumfferd for den oslobaserte trioen No. 4.

Med sitt andre album, “Hva nå” sementerte de sin plass som en av landets fremste formidlere av popmusikk på Norsk og ble hyllet av fans og anmeldere.

Aftenposten kalte det “visepop av ypperste merke” og trillet terningkast fem, mens Dagsavisen skrev at “det vanskelige andre albumet høres lekende lett ut for denne gruppa”.

Med ærlighet, snert og en unik evne til å formidle det store i de små tingene har Ingeborg, Emilie og Julia skapt et unikt musikalsk og tekstlig univers, og over deres snart ti år som band har de tatt reisen fra husband på venners venner-fest til nasjonal oppmerksomhet.

  

Frem til 1. januar er det mulig å kjøpe billetter til Hvalstrandfestivalen til rabattert førjulspris!

Hvalstrandfestivalen finner sted 23. – 24. august 2019.

 Festivalpass
Earlybird: 895,- + avgift – utsolgt

Førjulstibud: 1 095,- + avgift

Frem til 1.juli: 1 295,- + avgift

Fra 1. juli: 1 395,- + avgift

I døra: 1495,- 

Meld deg på Facebookeventet her!

Billetter finner du her:

 

 

Hans Petter Haaland