AURORA og deLillos til Hvalstrandfestivalen

Den norske popsensasjonen AURORA og folkefavorittene i deLillos er de første artistene som slippes til Hvalstrandfestivalen 2019.  

-        Vi er kjempestolte av å lansere AURORA og deLillos som første artister til Hvalstrandfestivalen neste år. Det er ingen overdrivelse å si at det er et stjerneskudd med talent i særklasse vi får oppleve på Hvalstrand i august. Og når anmeldere skriver at hun synger enda bedre live enn på plate, da er det all grunn til å glede seg!

 

deLillos er et av våre favorittband, og med dem sikrer vi oss den deilige sommerstemningen vi alltid ønsker å ha på festivalen vår, sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

HF19_Slipp1_Design-01.png

 

AURORA

AURORA er i besittelse av en helt unik og særegen stemme og har på kort tid utviklet seg til en konsertartist av stort format, både i og utenfor Norge.

Det er utrolig hva AURORA har oppnådd allerede før hun har rukket å fylle 22 år. Hun har turnert i USA, Sør-Amerika, Australia, Asia og Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow her hjemme så vel som rundt i verden; The Tonight Show starring Jimmy Fallon, Nobels Fredspriskonserten, Skavlan, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun fått skryt av det meste som kan krype og gå av musikkskribenter, og spilt på en lang rekke av verdens største festivaler, inkludert Coachella.

Her hjemme ble fenomenet AURORA allemannseie med knalldebuten ”All My Demons Greeting Me as a Friend” som ble sluppet til fantastiske kritikker i 2016. Albumet har over 200 millioner streams og har solgt over 500 000 eksemplarer. Nylig slapp hun oppfølgeren «Infections Of A Different Kind – Step 1», som åpner opp et nytt kapittel i den unge artistens karriere.

Vi gleder oss stort til å få servert store låter som «Running With The Wolves» «Runaway» «I Went Too Far» og hennes nydelige versjon at Oasis-slageren «Half The World Away» på Hvalstrand i august.

 

deLillos

Sammen med Raga Rockers, Dumdum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos ofte omtalt som en av «de fire store» i Norske rock gjennom tidene. Med klassikeralbum som «Hjernen er alene», «Neste sommer» og «Suser avgårde», har de for alltid skrevet seg inn i den norske sangboka.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og har klart kunststykket å holde seg både relevante og interessante. Da de feiret sitt 30-årsjubileum i 2015, feiret de med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 konsertdager i Oslo, der de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Frontmann Lars Lillo Stenberg har også gjort seg bemerket både med egne låter og som deltager i TV-suksessen «Hver gang vi møtes».

Siden sommeren 2016 har bandet gitt ut tre album. “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. 

 Lytt til Hvalstrandfestivalens 2019 spilleliste her.

Frem til 1. januar er det mulig å kjøpe billetter til Hvalstrandfestivalen til rabattert førjulspris!

 

Hans Petter Haaland