Gabrielle, Julie Bergan og Halvdan Sivertsen er klare for Hvalstrand!

Det er en stor glede å ønske en av Norges mest ettertraktede live-artister, Gabrielle,  popyndling Julie Bergan og hele Norges Halvdan Sivertsen velkommen til Hvalstrandfestivalen i august. Festivalprogammet er med disse tre komplett.

”Med denne glimrende miksen av artister på programmet, kan jeg ikke annet enn å glede meg til årets festival! Her blir det musikk for alle, med noen av  Skandinavias største navn på plakaten», sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb. 

Gabrielle
Bergenseren ble kanskje først kjent for det norske folk som deltaker i Idol. Men det er vel kanskje bare en annen bergenser som kan konkurrere med Gabrielle når det gjelder suksess i etterkant av tiden i fjernsynsruta. 

For en rekke hits denne dama har laget siden hun slapp superhiten «Ring meg» i 2011! 

«5 fine frøkner», «Regn fra blå himmel» og «Mellom skyene» har alle streamet millioner av ganger og det er få, om noen, på den norske pophimmelen med samme brede appell som Gabrielle. 

Live er hun et fyrverkeri av en formidler, og hennes helproffe og engasjerende konsertpakke er som skapt for store festivalscener. 

At Gabrielle endelig kommer til Hvalstrand er noe vi både er stolte og glade for!

(Saken fortsetter under bildet)

SoMe_Slipp4_-03.png

 

Julie Bergan
Den 23 år gamle Skiensjenta Julie Bergan har rukket mye i løpet av sitt unge liv. 

Helt siden hun solodebuterte med singelen «Younger» i 2014 har hun vist seg å være en av landets aller sterkeste popvokalister. I februar ga hun ut sitt første album ”Turn on the light”, etterfulgt av nyheten om at hun skulle turnere Europa med Alan Walker.

Musikken hennes er på verdensbasis streamet over 100 millioner ganger og aller størst suksess har hun hatt med megahiten ”Arigato”. Julie Bergan er en av de sterkest skinnende stjerneskuddene på den norske pophimmelen om dagen, så vi følte rett og slett for å booke henne til både dags- og kveldsprogrammet. Dette blir svært så gøy!

 

Halvdan Sivertsen: 
En av de koseligste, varmeste og morsomste artistene landet har fostret: Halvdan Sivertsen, kommer til Hvalstrandfestivalen.

Halvdan har fortsatt mye på hjertet, er fortsatt opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

Når han kommer til Hvalstrand møtes flere generasjoner for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med en ekte entertainer. 

Vi kan love en klassisk Halvdan Sivertsen-konsert der veien er kort mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene denne mannen alltid byr på.  

 

Fullstendig program til Hvalstrandfestivalen 2018: 
Dumdum Boys
Europe (SE)
Gabrielle
Timbuktu & Damn! (SE)
Morten Abel
Julie Bergan
Halvdan Sivertsen
Silya & The Sailors
Halie

Strandfesten: 
Julie Bergan
Morgan Sulele
Herman Dahl og Dennis Vareide
Øisteins Blyant
Lokale Talenter

 

Hvalstrandfestivalen finner sted på idylliske Hvalstrand utenfor Asker 24. og 25. august 2018.

 

Billetter finner du her

Meld deg på Facebookeventet her
 

Hans Petter Haaland