MINI-INTERVJU MED JULIE BERGAN!

Prio 1 - AV ADAM FALK_preview-kopi.jpg

Den 23 år gamle Skiensjenta Julie Bergan har rukket mye i løpet av sitt unge liv. Musikken hennes er på verdensbasis streamet over 100 millioner ganger og aller størst suksess har hun hatt med megahiten «Arigato». Vi tok en liten prat med henne i forkant av hennes besøk under årets Hvalstrandfestivalen:

Har du spilt i Asker tidligere?

- Jeg har spilt i Asker før, og det har vært super stemning! Da spilte jeg på Asker Kulturhus om jeg ikke husker helt feil. En liten fun fact er at vi også har hatt pre prod i Asker. Det er noe man har for å prøve ut hele showet før turné, med fullt band, produksjon og lys!

Det begynner å bli en ganske god stund siden sist jeg spilte i Asker, så jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake. 

Du skal spille sammen med blant annet Morten Abel, Dumdum Boys og Timbuktu & Damn (se fullt program her). Har du noe forhold til noen av disse artistene?

- Veldig mange av disse artistene har jeg hørt på siden jeg var liten, så det er jo veldig kult når man får spille på samme festival. Man blir nesten litt starstruck! Husker jeg hørte på flere av dem når jeg var på bilferie med familien når jeg var yngre, så har flere minner hvor musikken deres var der.

Hvilke artister inspirerer deg og hvorfor?

- Jeg blir veldig inspirert av Dua Lipa. Jeg synes hun er utrolig talentfull, kul og flink. Jeg inspireres av henne både når det kommer til musikken, men også attitude og klesstil for eksempel. Synes det er veldig inspirerende og motiverende å se alt hun har fått til på så veldig kort tid, og hvor hardt hun jobber! Jeg var så heldig å varme opp for henne i Stockholm, og når jeg møtte henne fant jeg jo ut at hun var like fin på innsiden som på utsiden! Det er skikkelig kult. 

BONUS: 7 KJAPPE SPØRSMÅL MED JULIE BERGAN

Pizza eller taco? Pizza!
Kassegitar eller el. gitar? El. gitar
Strand- eller byferie? Strand
Katt eller hund? Kattehund
Vin eller øl? Vin
Lineær TV eller Netflix? Netflix. Husker ikke sist jeg så på en TV! Haha
Spotify eller vinyl? Spotify, ettersom det er det jeg bruker hver dag. Vinyl er jo også sjarmerende da

 

Kjøp billetter HER

Hans Petter Haaland