Finalistene i årets talentkonkurranse er klare!

I likhet med fjoråret er det holdt av plass til to unge musikere som skal stå for oppvarmingen under årets Strandfest! Det har kommet inn en rekke bidrag, og fire finalister har blitt valgt ut til konkurransens neste fase. 

Finalen arrangeres på SuperBazar på Trekanten Senter førstkommende lørdag (16. juni) klokken 14.00. Her vil en jury bestående av representanter for Hvalstrandfestivalen og Asker Kulturhus velge ut hvem som får muligheten til å varme opp for Øysteins Blyant, Morgan Sulele, Herman Dahl & Dennis Vareide og Julie Bergan!

Årets finalister er:   

Noah Korslund (13) 

Noah Korslund (13) 

Ida Elise   Andenæs Låg   (14)  Foto: Rolf Kristian Nilsen

Ida Elise Andenæs Låg (14)
Foto: Rolf Kristian Nilsen

Filip20180611-DSC_5969.jpg

Filip Røsting (15)

07EB30A9E9F74ACA8AC100E3430F326E.jpg

Nadine Finstad (15) 

 

Vi gleder oss til en spennende finale og ønsker finalistene våre lykke til!

Hans Petter Haaland