Mads Hansen til Strandfesten!

Det er ikke hvilken som helst artist (selv om han selv står på at han ikke er det) vi har kastet oss rundt og booket i siste sekund. Tidligere eliteseriespiller og Spårtsklubben-profil (vgtv.no) Mads Hansen tar turen til Strandfesten under Hvalstrandfestivalen!

MadsHansen.jpg

Låten hans «Sommerkroppen» satte norgesrekord med nesten 500.000 avspillinger i sitt første døgn og har de siste ukene blitt spilt i alle kanaler. Når vi skriver denne teksten har den utrolige 10 millioner avspillinger bare på Spotify! 

«Da vi så Hansen debutere på en scene foran over 40.000 publikummere på VG-listeshowet på Rådhusplassen nylig, tenkte vi: Denne sangen må vi ha på vår scene også! Nå gleder vi oss til å gi festivalpublikum i alle aldere skikkelig allsang til årets sommerlåt på Hvalstrandfestivalen», sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

 

PROGRAMMET FOR STRANDFESTEN:
 

Julie Bergan

Morgan Sulele

Herman Dahl & Dennis Vareide

Øysteins Blyant

Lokale talenter

 

Kjøp billetter til Strandfesten HER

 

Hans Petter Haaland