Møller Bil Asker og Bærum forlenger samarbeidet!

- Det var en fantastisk flott opplevelse å komme inn som partner med Hvalstrandfestivalen i 2018.  Det var et fantastisk godt arrangement. Vi er opptatt av samfunnsengasjement og det å ta del i den lokale satsningen mot kultur, så da ble Hvalstrandfestivalen et riktig valg for oss, forteller Daglig leder ved Møller Asker og Bærum, Roger Hansen, som ikke legger skjul på at det potensielt sett vil dukke opp nye spennende biler på årets festival.

IMG_0735.jpg

- Med så mange nyheter som kommer på bilsiden så håper vi i tillegg å kunne vise disse frem på et slikt arrangement.

Møller bil kom på banen i 2018 da de ble med som samarbeidspartner på festivalen. På festivalområdet kunne festivalgjengere ta en nærmere titt på blant annet Audi Q8, som kom rett fra fabrikk til festivalen.

- Nå er det en spennende tid i bilbransjen, og vi kommer med flere løsninger digitalt for å kunne ha meget god dialog med våre kunder. Det blir løsninger hvor kunden har full oversikt over hele sitt bilhold.  Det viktigste vi driver med er å skape gode kundeopplevelser. Så kommer det masse nye elbiler fremover, og det starter nå med nye Audi e-tron som har fått enorm interesse, og oppnår topp score på alle tester.

Les også: Dinside tester Audi e-tron


Fra høsten vil vi også begynne forberedelse mot lansering av ID konseptet til Volkswagen, en serie elbiler med lang rekkevidde. Det blir moro å jobbe med bil fremover, fortsetter Hansen.

Hansen gleder seg nå til en ny sommer med gode kolleger og samarbeidspartnere på Hvalstrandfestivalen, hvor Aurora, deLillos, Postgirobygget og No. 4 til nå er klare.

- Med gode artister, og et fantastisk publikum med masse glade mennesker gir mye energi, Da ligger alt til rette for gode opplevelser, avslutter Hansen.

Her kan du lese mer om Møller Bils Volkswagen avdeling.
Her kan du lese mer om Møller Bils Audi avdeling.

Audi e-tron er en av de mange nye bilene som blir å finne i Møller Bil Asker og Bærums kataloger i 2019.

Audi e-tron er en av de mange nye bilene som blir å finne i Møller Bil Asker og Bærums kataloger i 2019.

Hans Petter Haaland