Kristian Kristen er klar for Hvalstrandfestivalen

En av norsk musikks nye store stemmer tar turen til Hvalstrandfestivalen 2019.

 - Kristian Kristensen slo oss i bakken med sin fantastiske stemme da han vant Urørtfinalen i 2015. Siden den gang har Harstadværingen flere ganger bevist at hans musikalske univers er verdt å bite seg merke i – ja, noe som rett og slett må oppleves! Når låter som «Kan du lære mæ?» og «Du ga mæ viljestyrke» spilles i gang på Hvalstrand, er det stor sannsynlighet for at gåsehuden sprer seg som ild i tørt gress blant publikum. Dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse!»sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb 

HF19_Slipp5_-03.png

Kristian Kristensen har de siste årene etablert seg som en av de nye store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en så uttrykksfull og særpreget røst at han ofte beskrives som «han med stemmen». 

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av både Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller (flere ganger), skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.   

 Kristensen henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og skaper et helt eget musikalsk univers, noe som låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er et godt eksempel på.

 Kristian live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Med nytt album rett rundt hjørnet, og ny musikk som slippes på løpende bånd i disse dager, kan vi glede oss til en konsertopplevelse full av både nye og gamle perler.   

Meld deg på Facebookeventet her!

Billetter finner du her.

Hans Petter Haaland