Trekanten forlenger samarbeidet med Hvalstrandfestivalen

Etter flere år med tilstedeværelse Hvalstrand bad under festivalen og med utallige talenter på sin scene på Trekanten senter var det ingen av partene som så noen grunn til å endre en suksessoppskrift.

Det er derfor en glede å fortelle at Trekanten senter forlenger samarbeidet med Hvalstrandfestivalen.

Skjermbilde 2019-04-04 kl. 11.43.40.png

- Trekanten senter har vært stolt sponsor gjennom en årrekke og forlenger avtalen, forteller senterleder Mette Kiilerich.

- Hvalstrandfestivalen har gjennom sine mange flotte festivaler vist talenter og musikere på høyt nivå både for små og store . Trekanten senter ønsker å være en del av det eierskapet ved at vi i fellesskap skal bygge broer til hverandre og i enda større grad spille hverandre gode.

Festivalsjef Fredrik Brodtkorp setter også pris på forlengelsen av samarbeidet.

- For oss er det viktig å ha med en aktør som Trekanten kjøpesenter, som setter fokus på våre unge talenter via talentkonkurransen og som en lokal ambassadør for festivalen. Vi ser frem til nye år med godt samarbeid.

Hans Petter Haaland