Vinnerne av talentkonkurransen er klare!

Design uten navn (14).jpg

Lørdag 15. juni ble det tradisjonen tro avholdt talentkonkurranse i samarbeid med Trekanten senter. 4 flinke artister viste seg frem, med håp om å bli valgt ut til å opptre under årets Strandfest. Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) stakk av med seieren.

– Dette er en stor drøm, sier Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) som får dele scene med Arif, Vidar Villa, Kyle Alessandro og Anders Solum under Hvalstrandfestivalen.

Bernhus og Kolltveit gikk helt til topps med sine egenproduserte låter da talentkonkurransen SuperBazar ble arrangert på Trekanten senter under Asker-dagene på lørdag. Ut fra alle bidragene som kom inn, konkurrerte fire artister under 18 år om å få varme opp for Arif og co. under Strandfesten.

– Jeg gleder meg veldig. Det er utrolig fett å få stå på samme scene som Arif, sier Kolltveit som går under artistnavnet «Ozias».

Låten hans «jordnær» handler om at man kan være jordnær, fjern og litt gal på en gang, og er den første sangen i et nytt album han er i ferd med å produsere. I fjor ga han også ut EP-en «psykose» på Spotify. 

Bernhus beskriver det som en drøm som går i oppfyllelse å kunne opptre på en stor festivalscene. I likhet med "Ozias" skriver hun alle sangene sine selv. Poplåten "Something you said" handler om en gutt hun liker, men som gir hennes falske forhåpninger. 16-åringen forteller at hun pleier å ta utgangspunkt i egne opplevelser i låtene sine. 

Les intervjuet Budstikka gjorde med vinnerne her.

Hans Petter Haaland