TAB inn som partner

I år er vi så heldige å ha fått med oss Transportsentralen Asker og Bærum på laget! De hjelper oss med henting og bringing av stort og smått – og det er ikke akkurat lite som skal til for å bygge en hel festival. Vi tok en prat med John Tvedt, salg- og produktansvarlig om samarbeidet.

Hva er viktig for dere når dere velger ut samarbeidspartnere?
TAB er en bedrift med dype røtter i Asker og Bærum, og har siden vi ble stiftet i 1938 bidratt med å hjelpe lokale innbyggere og bedrifter med deres transportbehov med vår varierte bilpark, bestående av alt fra varebiler, kjølebiler, kranbiler og til tipp-biler og containerbiler. Vi søker å kunne bidra i lokalmiljøet, å gi noe tilbake til alle som har bidratt til at vi er der vi er i dag.

Hvorfor vil dere være samarbeidspartner med oss?
TAB ønsker i større grad å være en del av lokalmiljøet. Vi er en stor arbeidsgiver i distriktet, og har mye å tilby innbyggere i Asker og Bærum. Hvalstrand festivalen ser vi på som et veldig positivt innslag. Dere har gitt mange mennesker gode minner i mange år. Samtidig har dere ett variert og stort transport behov, hvor vi kan bidra til effektivisering og støtte med det vi er best på.

Hva skjer i bedriften deres om dagen?
Vi har hatt en jevn og sterk vekst de senere årene, spesielt innenfor kran og distribusjon. Dette til tross for en litt krevende periode generelt i transportbransjen. Vi har utvidet vårt nedslagsfelt til å inkludere Østfold, Vestfold og strekket Oslo-Gardermoen, da det har vist seg som et behov for våre kunder, så dersom noen har behov som strekker seg utover bare lokaltransport, kan TAB være den rette å kontakte. Vi har i tillegg bygd opp en liten og voksende kjølebilavdeling, og kan håndtere frakt av kjøl og frysevarer i vårt nedslagsområde.

Både kranbil og kjølebil kommer godt med på festivalen vår! Hva gleder dere dere mest til under Hvalstrandfestivalen 2023?
Hvalstrandfestivalen blir en glimrende arena for oss å kunne samle både de ansatte og kunder til en hyggelig helg, med god mat, bra musikk og enda bedre stemning. Vi vil anbefale at flere bedrifter i området tar i bruk denne muligheten, stort bedre blir det ikke!

Neste
Neste

Sommerfest?