HF19_Slipp6_Strandfesten-03.png
 
 
Skjermbilde+2019-05-23+kl.+09.39.22.jpg
Presse_11_fotocredit_Jon_Maximilian.jpg

Arif

Arif er en bemerkelsesverdig live-artist, og selv i øsende regn på Øyafestivalen i Oslo, fikk konserten hans full pott av Musikknyheter, som kalte ham «et funn av en personlighet».

Suksessen ble senere kronet med et utsolgt Oslo Spektrum sammen med Unge Ferrari, som beviste hvilken posisjon disse to innehar i på den norske urbanscenen om dagen.

 

Vidar Villa

Vidar Villa har oppnådd stor suksess med sine mange hits som har toppet VG-lista og diverse Spotifylister. Villa skriver all musikk selv, sammen med bandet sitt. De fokuserer på humoristiske tekster og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk. Sammen har de turnert landet rundt med sitt solide liveshow.

 
Kyle_Alessandro_18103943---foto-Marius-Viken.jpg

Kyle Alessandro

Som 10-åring tok Kyle Alessandro dommerpanelet i Norske Talenter med storm og har med singlene «Din sang» og «Dødskul» sunget seg inn i manges hjerter. Den nå 12 år gamle gutten fra Steinkjer har også brukt oppmerksomheten han har fått for sitt sangtalent til å fronte en annen viktig sak: At vi står sammen mot mobbing. Godt hjulpet av samme team som fikk Marcus & Martinus opp og frem, er han et stort idol for mange jevnaldrende.

 
azun1.jpg

Anders Solum

Fotball-freestyler og YouTube-stjerne Anders «Azun» Solum imponerer stadig en hel verden med sine vanvittige ballferdigheter. Solum vant verdens største freestyle-konkurranse Red Bull Street Style Final i Cape Town i 2010, og har over 24 000 følgere på sin Youtubekanal. I år kan du oppleve ham i levende live på Strandfesten!

 
 
 
Macho-Skolegård-33 Foto Thel Whirh.jpg

MachoMayne

MachoMayne har laget musikk på gutterommet siden han var åtte, sammen med pappa og storebror. Etterhvert som han har blitt eldre har han også begynt å produsere en del av sine egne beats, i tillegg til å skrive egne tekster og fremføre dem. Etter at låten «Fidget Spinner» tok av på nettet, fikk MachoMayne varme opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. Han har også rukket å spille konserter under Bergenfest og by:Larm, Med sin ungdommelige energi, og en tilstedeværelse stort sett forbeholdt artister med et liv på scenen bak seg, sjarmerer han konsertpublikummet i senk.

 
_50A4280.jpg

Rockebandet Plopp

Rockebandet Plopp er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. Plopp er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

 
strandfesten_ny_-02.jpg

Vinnere av talentkonkurranse

Lørdag 15. juni ble det tradisjonen tro avholdt talentkonkurranse i samarbeid med Trekanten senter. 4 flinke artister viste seg frem, med håp om å bli valgt ut til å opptre under årets Strandfest. Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) stakk av med seieren og får dermed spille på Hvalstrandfestivalen 2019!

 

Konferansierer: Johannes og Selma

Årets konferansierer på Strandfesten er Johannes Slettedal og Selma Ibrahim Karlsen fra Supernytt! De kommer til å lede oss trygt og stødig gjennom årets program! Er du heldig kan også hende du får tatt en selfie med dem!